Bellen via de PC met TEL/CallTo-links

Gemaakt door Dieter D'Hooge, Gewijzigd op Ma, 25 Sep, 2023 om 12:00 PM op Dieter D'Hooge

Wanneer u onze softphone via Flow Desktop gebruikt en een telefoonnummer vindt op een website of in uw CRM-systeem, kunt u eenvoudig op het nummer klikken om het telefoongesprek te starten. Degenen onder u die veel vanaf de computer bellen, kunnen nu een vlottere en flexibelere werkdag hebben.

Opmerking: het nummer dat u wilt bellen, moet worden opgegeven in een CallTo- of Tel-URL-indeling.

MacOS : Dit werkt automatisch op een Mac.

Windows 10 : Volg de onderstaande stappen om CallTo in Windows te activeren:

1. Ga naar Windows > Systeem

2. Selecteer Apps

3. Selecteer Standaard apps > standaard apps per protocol

4. Scroll naar beneden naar TEL (of CALLTO) > Kies een standaard

5. Selecteer in Kies een app Flow

Instructies met foto's:

1. Windows > Systeem

2. Apps

3. Standaard apps > Kies standaard apps per protocol

4. Typ bovenaan TEL (en/of) CALLTO) > Kies een standaard FLOW